Beveiliging verhuur

Tijdelijke beveiliging of extra beveiliging? Het kan zomaar opeens nodig zijn, bijvoorbeeld bij een verbouwing van uw bedrijf of uw winkel of bij langere afwezigheid van huis. Bij evenementen of festiviteiten en zeker ook vlak na gebeurde incidenten is tijdelijke observatie en registratie van groot belang.
Bouwketen, bouwterreinen, paviljoens bij “stops” in de industrie, allemaal voorbeelden waar Rijnmond Security Systems er voor zorgt om op deze plaatsen veiligheid te creëren voor bedrijf en gebruikers.

Brandbeveiliging verhuur

Menig bedrijf,kantoor of winkel, en menige woning is beter tegen inbraak beveiligd dan tegen brand. Terwijl brand meer schade dan de grootste inbraak kan opleveren. Sterker nog: veel bedrijven gaan na een brand failliet.

Een goede brandbeveiliging is prima aan te brengen in bestaande bouwwerken, maar het is raadzaam om al in de ontwerpfase maatregelen in te bouwen.

Lees meer over brandbeveiliging verhuur

Camerabeveiliging verhuur

Iedereen weet wel dat er op veel plaatsen bewakingscamera’s zijn. Daarbij eindigt de beeldinformatie op een monitor of beeldscherm en wordt deze niet (draadloos) op de ether aangeboden. Het systeem is dus ‘gesloten’: de beelden zijn niet voor derden beschikbaar.

Welke camera we plaatsen, hangt af van diverse factoren: wordt deze binnen of buiten geplaatst; hoe zijn de lichtomstandigheden; wat is de afstand tot het waar te nemen object en het doel van de waarneming?

Lees meer over Camerabeveiliging verhuur

Inbraakbeveiliging verhuur

Iemand breekt glas, verwijdert iets, opent een deur of raam en betreedt een ruimte. Maar tegelijk zorgt diegene voor een trilling, onderbreekt hij een lichtbundel of stapt hij in een detectieveld van een bewegingsmelder. Bij een alarmsysteem registreert een detector een inbraak (of poging daartoe). En heeft de inbreker sowieso minder tijd om zijn buit te verzamelen.

Lees meer over Inbraakbeveiliging verhuur

Toegangsbeveiliging verhuur

Primair is toegangscontrole feitelijk niets anders dan: ‘Wie, Waar en Wanneer naar binnen mag’. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die een geldige informatiedrager heeft, bepaalt of deze persoon op dat tijdstip voor die locatie is geautoriseerd, en verleent al of geen toegang. Zo’n informatiedrager kan een kaart (eventueel met PIN) of sleutel zijn, maar ook een hand- of vingerafdruk.

Met het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen zijn we nog niet klaar. Het is immers goed mogelijk dat een deur niet of niet goed sluit of zelfs moedwillig open wordt gehouden. Of dat iemand probeert mee te lopen. Ook dat moet allemaal leiden tot een alarm. Hoe dan ook is toegangscontrole maatwerk!

Lees meer over Toegangsbeveiliging verhuur

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Gratis security check

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is voor uw beveiligingsprobleem?

Of wilt u weten of uw huidige beveiligingsmaatregelen voldoende en goed zijn? Maak dan hiernaast een gratis afspraak met een van onze adviseurs!

Contact

Rijnmond Security Systems B.V.
Ohmweg 14
3208 KE Spijkenisse
Postbus 165
3200 AD Spijkenisse
tel. 0181- 62 63 83
email info@rijnmondsecuritysystems.nl